L'Estudi.

Creem per a persones

Josep Comas Arquitecte és un estudi d’arquitectura a la Costa Brava (Girona). Fundat l’any 2000 per Josep Comas Boadas a Llagostera (Girona), l’estudi ha establert sòlidament la seva reputació a la zona en tant que despatx d’arquitectura líder amb una àmplia experiència en obra residencial, comercial i institucional, a més de planejament urbanístic.

Projectem pensant en les persones, cerquem una arquitectura que no només es miri, sinó que també es gaudeixi.

Des de l’any 2000, en que es va fundar el despatx, hem gestionat més de 600 projectes relacionats amb el món de l’arquitectura.

[        ]

A mesura que la nostra pràctica d’arquitectura i urbanisme s’ha anat diversificant, l’estudi ha expandit els seus serveis arquitecturals d’obra nova i rehabilitació a habitatges unifamiliars, xalets de luxe, edificis comercials i d’habitatge col·lectiu, a més d’obra pública. També cal incloure una part molt important de la nostra feina, que és el planejament urbanístic, des de plans generals a desenvolupament urbanístic per a institucions locals i regionals.

Josep Comas combina l’estil clàssic i modern, tant en la tradició catalana com en l’estil internacional. El despatx compleix alts estàndards de treball, té cura dels detalls, segueix criteris sòlids per un disseny de qualitat, i cerca la plena satisfacció del client en tots els nostres serveis arquitecturals i urbanístics. Tenim una cartera de clients locals i internacionals que enriqueix la nostra perspectiva i coneixements. Ens enorgullim de la nostra filosofia i ètica de treball centrades en el client—perquè creem per a persones.

L'Equip.

Coneixeu-nos

josep-comas-arquitecte

Josep Comas Boadas

Arquitecte, Director
01-olga-josep-comas-arquitecte

Olga Vila Prat

Sòcia, Agent de la Propietat Immobiliària
01-quim-josep-comas-arquitecte

Quim Lleida Gistau

Cap de projectes
01-ignasi-josep-comas-arquitecte

Ignasi Almarza Morcillo

Arquitecte tècnic
01-fidel-josep-comas-arquitecte

Fidel Raluy Aranda

Delineant urbanista
01-miquel-josep-comas-arquitecte

Miquel Vendrell Deulofeu

Arquitecte tècnic
IMG_5853

Cristina Pinsach Riera

Arquitecta
IMG_5861

Jessica Sauleda Xifra

Arquitecta
Joan

Joan Cama Ribot

Informàtic
LOGO JOSEP COMAS_redo

Josep Comas Arquitecte és un estudi d’arquitectura a la Costa Brava liderat per Josep Comas Boadas. S’especialitza en el disseny d’obra nova d’alta qualitat en estils modern i tradicional. Estem orgullosos de la nostra filosofia orientada a satisfer el client—perquè creem per a persones.

Trobeu-nos

Copyright © 2020 COVIARQ 2007 SLP Josep Comas Boadas Arquitecte | Tots els drets reservats | Disseny web: JOAN CAMA | Condicions d’ús | Política de privacitat i de cookies