L'Estudi.

Creem per a persones

Josep Comas Arquitecte és un estudi d’arquitectura a la Costa Brava (Girona). Fundat l’any 2000 per Josep Comas Boadas a Llagostera (Girona), l’estudi ha establert sòlidament la seva reputació a la zona en tant que despatx d’arquitectura líder amb una àmplia experiència en obra residencial, comercial i institucional, a més de planejament urbanístic.

A mesura que la nostra pràctica d’arquitectura i urbanisme s’ha anat diversificant, l’estudi ha expandit els seus serveis arquitecturals d’obra nova i rehabilitació a habitatges unifamiliars, xalets de luxe, edificis comercials i d’habitatge col·lectiu, a més d’obra pública. També cal incloure una part molt important de la nostra feina, que és el planejament urbanístic, des de plans generals a desenvolupament urbanístic per a institucions locals i regionals.

Josep Comas combina l’estil clàssic i modern, tant en la tradició catalana com en l’estil internacional. El despatx compleix alts estàndards de treball, té cura dels detalls, segueix criteris sòlids per un disseny de qualitat, i cerca la plena satisfacció del client en tots els nostres serveis arquitecturals i urbanístics. Tenim una cartera de clients locals i internacionals que enriqueix la nostra perspectiva i coneixements. Ens enorgullim de la nostra filosofia i ètica de treball centrades en el client—perquè creem per a persones.

L'Equip.

Coneixeu-nos

josep-comas-arquitecte

Josep Comas Boadas

Arquitecte, Director
01-olga-josep-comas-arquitecte

Olga Vila Prat

Sòcia, Agent de la Propietat Immobiliària
01-quim-josep-comas-arquitecte

Quim Lleida Gistau

Cap de projectes
01-ignasi-josep-comas-arquitecte

Ignasi Almarza Morcillo

Arquitecte tècnic
01-fidel-josep-comas-arquitecte

Fidel Raluy Aranda

Delineant urbanista
01-miquel-josep-comas-arquitecte

Miquel Vendrell Deulofeu

Arquitecte tècnic
LOGO JOSEP COMAS_redo

Josep Comas Arquitecte és un estudi d’arquitectura a la Costa Brava liderat per Josep Comas Boadas. S’especialitza en el disseny d’obra nova d’alta qualitat en estils modern i tradicional. Estem orgullosos de la nostra filosofia orientada a satisfer el client—perquè creem per a persones.

Trobeu-nos

Copyright © 2024 COVIARQ 2007 SLP | Josep Comas Boadas Arquitecte | Tots els drets reservats | Disseny web: JOAN CAMA | Condicions d’ús | Política de privacitat i de cookies